UTButebe: Byl to osud, hmyz si mě našel
3. 11. 2022Kdysi byl naším oblíbencem Brouk Pytlík, ale dnešním trendem je křupavý brouk v pytlíku! O tom, proč bychom měli zařadit hmyz do běžného jídelníčku, co je největší hmyzí pochoutkou a co si o hmyzu na talíři myslí manžel nebo babička mluví odbornice na entomofagii Anna Adámková z Ústavu analýzy a technologie potravin Fakulty technologické. Z tohoto dílu se vám začnou sbíhat sliny!
Zpět do rubriky
UTButebe
- Anna na vlnách
- ArcheoPodcast
- Asia Dispatch
- Asie v souvislostech
- CarbonCast
- Balast
- Chci vědět
- CHEmic
- De Facto
- Elektron
- Forum Radio
- Horizont Evropa
- INOVACAST
- Jedničky a nuly
- Medicína srdcem
- Neuron Podcast
- Místo problémů
- Noc vědců
- Ochutnej (Přírodo)vědu
- Open Science Podcast
- Podcast číslo 8
- Podcast ELI Beamlines
- Podcast VŠB-TUO
- Podcast plný života
- Podcast pro soudobé dějiny
- Praha inovační
- Projektor
- Přepište dějiny
- PoKaFI
- Science slam MUNI
- Středověk (jinak) trvá
- Ta-meri
- Talking Economics
- Technicky vzato
- The Business Wave
- UPCE On Air
- UTButebe
- Podcast Akademie věd
- Vlákna
- Vodakást
- vysvětli: podcast