facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Seminář k 5. veřejné soutěži v programu DELTA

2. 6. 2017
Seminář k 5. veřejné soutěži v programu DELTA

V souvislosti s vyhlášením 5. veřejné soutěže v programu DELTA pořádá Technologická agentura ČR (TA ČR) dne 20. června 2017 seminář pro uchazeče. Veřejná soutěž je zaměřena na podporu spolupráce v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji prostřednictvím společných projektů podniků a výzkumných organizací. Tentokrát podporuje spolupráci s partnery z Koreje, Taiwanu, Vietnamu a Číny.

Veřejná soutěž je zaměřena na podporu spolupráce v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji prostřednictvím společných projektů podniků a výzkumných organizací. Tentokrát je výzva v programu DELTA je zaměřena na spolupráci s partnery z Korejské republiky, Vietnamské socialistické republiky, z čínských lokalit Če-tiang (Zhejiang), Ťiang-su (Jiangsu) a z Tchaj-wanu (Taiwan). Na každém projektu se musí podílet alespoň jeden zahraniční partner se sídlem v jedné z uvedených zemí.

Na semináři se seznámíte se zaměřením a s podmínkami veřejné soutěže, se strukturou návrhu projektu (přihláškou) a s dalšími informacemi, které Vám pomohou při vyplnění návrhu projektu a jeho odeslání do veřejné soutěže.

Seminář se uskuteční 20. 6. 2017 v Praze - v prostorách TA ČR, Evropská 1692/37, 160 00 Praha 6, zasedací místnost č. 043. Seminář bude také živě vysílán s možností on-line chatu pro Vaše případné dotazy k této veřejné soutěži. Odkaz k tomuto živému vysílání bude zveřejněn na webových stránkách TA ČR v den konání semináře.

Registrační formulář a pozvánku naleznete zde.

 

Zdroj: TA ČR

 

« Duben 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 6 7
11
15 19 20 21