facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Blíží se vyhlášení 1. veřejné soutěže v programu ÉTA

16. 6. 2017
Blíží se vyhlášení 1. veřejné soutěže v programu ÉTA

Technologická agentura ČR (TA ČR) informuje, že dne 15. 8. 2017 bude vyhlášena 1. veřejná soutěž v programu na podporu aplikovaného společenskovědního a humanitního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací ÉTA.

Program podpoří zapojení společenských a humanitních věd do projektů aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje, které jsou přínosné pro udržení a zvyšování kvality života člověka v reakci na dynamické společenské, ekonomické, globalizační, kulturní nebo technologické proměny. V rámci programu budou podpořeny projekty, které jsou zaměřeny na jeden nebo více níže uvedených aspektů:

  • využívají přínosů multidisciplinárních přístupů,
  • propojují výzkum technického a netechnického charakteru,
  • vytěžují potenciál výstupů základního výzkumu k aplikacím.

Více informací k vyhlašované 1. veřejné soutěži programu ÉTA , jakož i k soutěžní lhůtě a podmínkám veřejné soutěže, bude uvedeno v Zadávací dokumentaci, která bude zveřejněna v den vyhlášení. Struktura elektronického návrhu projektu, stejně jako podmínky pro jeho podání, budou zveřejněny v den vyhlášení veřejné soutěže.

 Vzhledem k blížící se první veřejné soutěži v novém programu ÉTA na podporu zapojení společenských a humanitních věd do projektů aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje pořádá Technolgická agentura ČR v Praze a v Brně informační semináře.

Zdroj: TA ČR