facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Národní informační den o grantech ERC

17. 8. 2017
Národní informační den o grantech ERC

Technologické centrum AV ČR si Vás dovoluje pozvat na národní informační den o grantech Evropské výzkumné rady (ERC), který se uskuteční 4. září 2017 v prostorách Akademie věd ČR.

Cílem informačního dne je seznámit potenciální žadatele o granty ERC a vedoucí pracovníky institucí s filozofií ERC, zprostředkovat jim informace o profilu konkurenceschopných žadatelů, o pravidlech účasti, struktuře projektového návrhu a způsobu hodnocení. Akce je určena jak talentovaným mladým výzkumným pracovníkům, potenciálním žadatelům o granty ERC, tak zástupcům vedení jednotlivých institucí a projektovým manažerům. Akce proběhne v angličtině, tlumočení nebude zajištěno.

Informační den se uskuteční v prostorách Akademie věd, Národní 3, Praha 1, sál č. 206. Registrovat se můžete zde.

Na akci bude navazovat workshop pro žadatele o Starting/Consolidator granty 2018, který se uskuteční 2. října 2017 v prostorách TC AV ČR. Více informací bude brzy zveřejněno zde.

 

Zdroj: TC AV ČR

 

V současné době jsou otevřené výzvy ERC na Starting Grants (do 17. října) a Synergy Grants (do 14. listopadu). Vyhlášení výzvy na projekty Proof of Concept se očekává v září (pozn. red.)

 

« Duben 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 6 7
11
15 19 20 21