facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

6. národní konference transferu technologií

12. 3. 2018
6. národní konference transferu technologií

Další, v pořadí 6. národní konference transferu technologií se uskuteční 16. – 18. 5. 2018 v Plzni. Akci pořádá spolek Transfera.cz se Západočeskou univerzitou v Plzni. Transferová konference je zatím největší připravovanou aktivitou pod hlavičkou spolku pro letošní rok.

V rámci konference vystoupí například Ashley Stevens, který byl sedmnáct let ředitelem oddělení transferu technologií na Boston University, vyučoval kurzy komercializace technologií v Questorm School of Business na Boston University a současně je profesorem Osaka University. Dále profesor z ČVUT Michal Pěchouček, který se aktivně věnuje zakládání a podpoře technologických startupů, nebo Markus Pietzka, který je poradcem společnosti INiTS, akademického podnikatelského inkubátoru se sídlem ve Vídni.

Samotná konference se uskuteční 17. května 2018, předcházet jí bude 16. 5. kurz Master Class s Ashley Stevensem a den po konferenci je možné navštívit technologická centra Západočeské univerzity (NTC, NTIS, RICE, RTI). Více informací o všech akcích a registraci naleznete na webových stránkách konference zde.

konferenceTT 2018

 

Zdroj: ZČU v Plzni

« Duben 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 6 7
11
15 19 20 21