facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Letní škola pro výzkumné organizace a vysoké školy

16. 4. 2018
Letní škola pro výzkumné organizace a vysoké školy

Společnost alevia letos v srpnu pořádá v Třešti u Jihlavy dvě letní školy pro pracovníky výzkumných organizací a veřejných vysokých škol. Registrace na oba termíny je otevřena do konce června nebo do vyčerpání kapacity.

V termínu od 21. do 23. srpna 2018 bude probíhat letní škola pro pracovníky ve výzkumu a vývoji - manažery v řídicích pozicích, vedoucí výzkumných skupin nebo manažery výzkumných infrastruktur ve všech právních formách výzkumných organizací. Letní škola bude zaměřena na právní aspekty VaV, projektové řízení a strategické řízení VaV. V roli lektorů se můžete těšit na Mateje Klimana z AK HOLEC, ZUSKA & Partneři, ředitele CEITEC MU Jiřího Nantla nebo tým školitelů společnosti PM Consulting. Součástí programu je celodenní simulační hra projektového řízení.

Od 28. do 30. srpna 2018 se koná letní škola pro vedoucí pracovníky veřejných vysokých škol, která se bude tematicky věnovat právním novinkám, publicitě a práci s médii, studijní neúspěšnosti a internacionalizaci ve vysokém školství. Mezi lektory budou Karel Zuska (AK HOLEC, ZUSKA & Partneři), Martin Rychlík (Lidové noviny) a Otakar Fojt (Britská ambasáda v Praze). Hosty budou Karolína Gondková (MŠMT) a Dana Petrová (Dům zahraniční spolupráce).

Obě letní školy se konají v Zámeckém hotelu v Třešti u Jihlavy. Registrace již byla spuštěna a bude probíhat do konce června nebo do vyčerpání kapacity (maximálně 25 osob pro každou letní školu). Registrace za výhodnější cenu (early birds) je možná do 15. 5. 2018.

Více informací a registraci naleznete na webových stránkách společnosti alevia.

 

Zdroj: alevia

« Duben 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 6 7
11
15 19 20 21