facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Konference: Challenges for the Future

18. 10. 2019
Konference: Challenges for the Future

Ve čtvrtek 14. listopadu 2019 se v prostorách Nové budovy Národního muzea uskuteční při příležitosti šestého ročníku Dne Technologické agentury (TA ČR) 2019 konference s názvem Challenges for the Future.

Existují vůbec limitující hranice pro neustálé zavádění inovací do běžného života? Jaké jsou budoucí perspektivy a výzvy výzkumu a inovací v tuzemském, evropském i celosvětovém kontextu? Jak se na ně připravit? Jaká je vize českého a evropského inovačního ekosystému? Na tyto a další otázky se zaměří čeští i zahraniční experti na mezinárodní konferenci Challenges for the Future, která se uskuteční při příležitosti šestého ročníku Dne TA ČR 2019.

Na mezinárodní konferenci vystoupí inspirativní a celosvětově uznávaní experti, kteří se zaměří na budoucnost výzkumu a technologického rozvoje, a na společenský dopad dalších inovací v tuzemském i globálním kontextu. U této příležitosti TA ČR slavnostně ocení nejkvalitnější projekty aplikovaného výzkumu za uplynulý rok a ukáže tak veřejnosti společenskou hodnotu a přínos jejich výsledků. Letos udělí odborná porota Cenu TA ČR pětici hodnotných a unikátních projektů v kategoriích Společnost, Business, Governance, Partnerství a cena hostů večera Český nápad.

V rámci konference se můžete těšit také na panelovou diskuzi se zajímavými hosty. Pozvání přijal například Jan Šedivý, vedoucí týmu Alquist CIIRC, který se zabývá umělou inteligencí, Soňa Jonášová, zakladatelka a ředitelka Institutu Cirkulární Ekonomiky, nebo Silvana Jirotková z Ministerstva průmyslu a obchodu.

Kompletní program je k nahlédnutí zde.

Datum a čas konání: 14. 11. 2019 9:00 – 14:00

Místo konání: Nová budova Národního muzea, Vinohradská 1, Praha 1

Na konferenci je nutné se registrovat.

 

Zdroj: TA ČR

« Březen 2024 »
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4
29 30 31