facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Registrace na komplexní vzdělávací program MPA VVI je zahájena

6. 1. 2020
Registrace na komplexní vzdělávací program MPA VVI je zahájena

Společnost alevia spustila registraci na další ročník komplexního vzdělávacího programu Master of Public Administration v oblasti výzkumu, vývoje a inovací (MPA VVI) 2020/2021, který startuje v dubnu. Počet míst je omezen, uzávěrka registrace je do konce února nebo do vyčerpání kapacity.

MPA1

Vzdělávací program Master of Public Administration v oblasti výzkumu, vývoje a inovací (MPA VVI) poskytuje moderní a unikátní vzdělání pro širokou cílovou skupinu: projektové manažery a pracovníky na všech stupních řízení ve výzkumných organizacích všech právních forem, pracovníky ve státní správě a samosprávě, kteří se setkávají s problematikou VVI, pracovníky jednotlivých poskytovatelů podpor, zaměstnance center transferu znalostí, RIS3 manažery na národní a regionální úrovni nebo zástupce subjektů z aplikační sféry

Celý vzdělávací program je rozložen v průběhu dvou let prostřednictvím 12 dvoudenních výukových modulů. Jednotlivé moduly jsou koncipovány a vyučovány v úzké spolupráci s partnery z veřejné a soukromé sféry. V průběhu modulu se střídají přednášky, diskuse, samostatné a týmové práce a prezentace výstupů. Důraz je kladen na řešení modelových situací, ve kterých jsou nastoleny konkrétní a skutečné problémy.

Počet účastníků vzdělávacího programu je limitován na cca 20 - 25 z důvodu zachování nejvyššího možného stupně interaktivity a individuálního přístupu. Celý program se koná v Hotelu U Tří Korunek (Praha 3 – Žižkov). Uzávěrka registrace je do 29. 2. 2020 nebo do vyčerpání kapacity.

MPA3

Podmínkou úspěšného absolvování a získání osvědčení k manažerskému titulu MPA je aktivní účast ve všech modulech, napsání a prezentace odborného článku na zvolené téma na závěrečné odborné konferenci, která se uskuteční v září 2021. Konference má za sebou již dva úspěšné ročníky.

První ročník MPA VVI startoval v roce 2017 a v září 2018 ho úspěšně dokončilo 8 účastníků. Druhý ročník následoval hned od dubna 2018 a osvědčení přebralo na jeho konci v loňském roce dalších 6 účastníků.

Podrobnosti o průběhu a termínech jednotlivých modulů, podmínkách absolvování, ohlasy absolventů a další informace naleznete na webu www.mpa-vvi.cz a také v přiloženém letáku. S dotazy se můžete obracet na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
MPA2

 

Zdroj: alevia

Stáhnout přílohy: