facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Workshop a fórum ke zvýšení účasti ve výzvách ERC a MSCA

27. 1. 2020
Workshop a fórum ke zvýšení účasti ve výzvách ERC a MSCA

Technologické centrum Akademie věd ČR zve na workshop a diskuzní fórum pro projektové manažery podporující žadatele o granty Evropské výzkumné rady a Akce Marie Skłodowska-Curie, které se budou konat v prostorách TC AV ČR ve dnech 19. a 20. února 2020.

19. února 2020 (1. DEN): Workshop pro začátečníky

Školení je určeno projektovým manažerům, kteří zatím nemají velkou zkušenost s podporou žadatelů o granty ERC a MSCA. Bude probíhat formou interaktivního workshopu, proto bude kapacita omezena na max. 30 osob. Účastníci workshopu získají základní znalosti o vyhledávání výzev, struktuře projektových návrhů, hodnoticích kritériích, finanční stránce projektů a dalších průřezových tématech. V praktické části si vyzkouší práci s projektovými návrhy. Cílem akce je zvýšit institucionální povědomí o možnostech zapojení do projektů ERC a MSCA.

20. února 2020 (2. DEN): Diskuzní fórum k podpoře žadatelů o MSCA a ERC

Diskuzní fórum je otevřeno všem zájemcům z řad projektových manažerů a dalších osob poskytujících na českých institucích podporu žadatelům o granty ERC a MSCA. Bude probíhat formou předem připravených příspěvků, na které naváže diskuze. Součástí bude rovněž interaktivní sekce, při které se pokusíme zamyslet se nad doporučeními hostitelských institucí k podpoře žadatelů. Cílem akce je sdílet zkušenosti a stimulovat vyšší úroveň podpory na institucích při přípravě a realizaci projektů ERC a MSCA.

Na obě akce je možné se registrovat do 5. února 2020, účast Vám bude potvrzena nejpozději do 10. února. V registračním formuláři prosím specifikujte, jakého dne se chcete zúčastnit.

 

Draft programu

 

Kontakt: Zuzana Javůrková, tel.: 234 006 104, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zdroj: TC AV ČR

 

« Březen 2024 »
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4
29 30 31