facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Vzdělávací modul 6: Komercializace výstupů VaV

17. 10. 2020
Vzdělávací modul 6: Komercializace výstupů VaV

Společnost alevia pořádá v rámci letošního ročníku komplexního vzdělávacího programu ve dnech 24. - 25. 11. 2020 pátý modul, který se zaměří na téma komercializace výstupů výzkumu a vývoje. V případě nepříznivé epidemiologické situace se modul uskuteční on-line formou za zvýhodněnou cenu.

foto modul

Modul 6, který se bude konat 24. a 25. listopadu 2020, se zaměří na komercializaci výstupů a její překážky, licenční smlouvy a spin-off společnosti. Přiblíží, jaké výstupy je vhodné komercializovat a proč, jaké jsou nejdůležitější součásti licenčních smluv a na co si dát pozor při jejich vyjednávání, jak předpisy EU ovlivňují oblast transferu a komercializace nebo co je to spin-off společnost, jaké může mít podoby a za jakých podmínek ji může výzkumná organizace založit.

V roli lektorů se představí Vojtěch Chloupek (Bird & Bird) a Matej Kliman. Registrovat se můžete zde.

Termíny konání dalších modulů aktuálního ročníku naleznete zde. Uzávěrka registrace je vždy měsíc před konáním daného modulu nebo do vyčerpání kapacity.

Cílem celého programu je rozšířit teoretické znalosti a praktické dovednosti v dané oblasti a rozvinout profesní a kariérní růst účastníků modulů. Počet účastníků každého modulu vzdělávacího programu je v jednotlivých modulech limitován na cca 25 z důvodu zachování nejvyššího možného stupně interaktivity a individuálního přístupu. V průběhu modulu se střídají přednášky, diskuse, samostatné a týmové práce a prezentace výstupů. Důraz je kladen na řešení modelových situací, ve kterých jsou nastoleny konkrétní a skutečné problémy.

 

Zdroj: alevia

 

« Duben 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 6 7
11
15 19 20 21
24 26 27 28