facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

On-line webináře: PhD ve Francii

14. 1. 2021
On-line webináře: PhD ve Francii

Francouzská velvyslanectví v České republice, Rakousku, Maďarsku, Polsku a na Slovensku pořádají první ročník online akce „Your PhD in France“. Konat se bude od 19. ledna do 3. února 2021 a bude se skládat z řady webinářů.

Akci odstartuje obecný webinář, který vás seznámí s výzkumným prostředím ve Francii a základy doktorského studia, včetně možností financování. Budou následovat čtyři tematické webináře zaměřené na tyto oblasti: přírodní vědy, společenské vědy, zdraví a vědy o životě a umělá inteligence aplikovaná na životní prostředí.

PhD ve Francii

Během těchto webinářů budete moci poslouchat, setkávat se a klást otázky zástupcům doktorských škol na francouzských univerzitách, Campus France, Alumni a dalším osobám na francouzské straně.

Pokud se chcete dozvědět více o výzkumu ve Francii, uvažujete o zápisu do doktorského programu v zahraničí nebo prostě chcete strávit nějaký čas v zahraničí na svém výzkumném projektu, je tato akce pro vás!

Webináře se budou konat v 17:00 následující dny:

Chcete-li se zúčastnit webinářů, zaregistrujte se vyplněním tohoto formuláře (nejméně jeden den před datem konání vybraných webinářů).

 

Zdroj: Francouzský institut v Praze

 

« Březen 2024 »
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4
29 30 31