facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

MPA v oblasti výzkumu, vývoje a inovací

23. 2. 2017
MPA v oblasti výzkumu, vývoje a inovací

Společnost alevia otevírá první ročník (2017/2018) unikátního vzdělávacího programu v oblasti výzkumu, vývoje a inovací, který je zakončen manažerským titulem Master of Public Administration (MPA).

Vzdělávací program je koncipován pro širokou cílovou skupinu - projektové manažery a pracovníky na všech stupních řízení ve výzkumných organizacích všech právních forem, pracovníky ve státní správě a samosprávě, kteří se setkávají s problematikou VVI, pracovníky jednotlivých poskytovatelů podpor, zaměstnance center transferu technologií a znalostí, RIS3 manažery na národní a regionální úrovni nebo zástupce subjektů z aplikační sféry.

Vzdělávací program je rozložen do 12 dvoudenních výukových modulů v průběhu 2 let. Jednotlivé moduly jsou koncipovány a vyučovány v úzké spolupráci s partnery z veřejné a soukromé sféry (Advokátní kancelář HOLEC, ZUSKA & Partneři, Centrum podpory inovací VŠB-TU Ostrava, Inpartners Group, IOCB TTO, Licensing Executives Society ČR, Centrum transferu technologií MU, CEITEC MU, Technologické centrum AV ČR).

Podmínkou účasti ve vzdělávacím programu MPA VVI je získané předchozí vysokoškolské vzdělání alespoň bakalářského stupně nebo minimálně 5 let praxe. V průběhu modulu se střídají přednášky, diskuse, samostatné a týmové práce a prezentace výstupů. Důraz je kladen na řešení modelových situací, ve kterých jsou nastoleny konkrétní a skutečné problémy. Počet účastníků vzdělávacího programu je limitován na cca 20 z důvodu zachování nejvyššího možného stupně interaktivity a individuálního přístupu.

První ročník studia se koná v Pardubicích a začíná v dubnu 2017. Registrovat se můžete do 17. 3. 2017 nebo do vyčerpání kapacity.

Podrobnosti a registrační formulář naleznete na webových stránkách společnosti alevia. Pro více informací se můžete také obrátit na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vybrané moduly mohou zájemci absolvovat i samostatně v rámci komlexního vzdělávacího programu.

 

ALEVIA logo

« Duben 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 6 7
11
15 19 20 21