facebooktwittergoogleinstagram

Věda a výzkum

Portál Vědavýzkum.cz - Nezávislé informace o vědě a výzkumu

IOCB Tech, s.r.o. - hlavní partner portálu Vědavýzkum.cz

Hlavní partner portálu
facebooktwittergoogleinstagram

Transfer a inovace v Gruzii

6. 2. 2022
Transfer a inovace v Gruzii

Network4Growth společně s Visegrad Fund zvou na webinář o transferu a inovacích v Gruzii, který se bude konat on-line na platformě Zoom v úterý 15. února 2022 od 15 do 17 hod středoevropského času.

VýstřižekKdo jsou hlavní aktéři v oblasti výzkumu, vývoje a inovací v Gruzii? Jaká jsou klíčová odvětví s nejvyšším potenciálem pro zhodnocení výsledků VaV? Jak je organizován transfer technologií v Gruzii a jak vypadá její podpůrný ekosystém?

Během virtuální akce se představí úspěšné příběhy přenosu technologií, které se objevily v gruzínském inovačním prostředí. Bude se diskutovat o roli akademické obce v gruzínském ekosystému. Nakonec probereme, jak komercializovat výsledky gruzínského výzkumu a vývoje a podpořit podnikatelskou kulturu.

Webinář poskytne příležitost propojit se se sítí akademiků, odborníků na přenos technologií, podnikatelů, policy makers a investorů ze šesti zemí regionu střední a východní Evropy. Tento webinář je druhým ze série virtuálních setkání, které představí transfer technologií a inovace v různých zemích střední a východní Evropy.

 

Registrujte se zde.

Odkaz na Zoom zde.

 

Zdroj: UNICO


Akce je pořádána společností UNICO v rámci projektu Network4Growth - Innovation and Technology Transfer Network for Development and Economic Growth. UNICO během ročního projektu podpořeného Visegrádským fondem mapuje inovační ekosystémy a příklady úspěšné spolupráce businessu s akademickým sektorem v zemích Visegrádské čtyřky, Arménii a Gruzii.

loga Polsko

« Březen 2024 »
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4
29 30 31