Podcast plný života: Kvalita potravin a budoucnost našich jídelníčků
9. 5. 2023Jaká je současná kvalita potravin? Kdo a jak jí kontroluje? Mají za hranicemi směrem na západ opravdu kvalitnější potraviny v supermarketech než my? A bude patřit budoucnost našeho jídelníčku hmyzu a laboratorně upraveným či vytvořeným potravinám? Otázky týkající se potravinářství a výživy probereme v dnešní epizodě s profesorkou Lenkou Kouřimskou z Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.
Zpět do rubriky
Podcast plný života
- Anna na vlnách
- ArcheoPodcast
- Asia Dispatch
- Asie v souvislostech
- CarbonCast
- Balast
- Chci vědět
- CHEmic
- De Facto
- Elektron
- Forum Radio
- Horizont Evropa
- INOVACAST
- Jedničky a nuly
- Medicína srdcem
- Neuron Podcast
- Místo problémů
- Noc vědců
- Ochutnej (Přírodo)vědu
- Open Science Podcast
- Podcast číslo 8
- Podcast ELI Beamlines
- Podcast VŠB-TUO
- Podcast plný života
- Podcast pro soudobé dějiny
- Praha inovační
- Projektor
- Přepište dějiny
- PoKaFI
- Science slam MUNI
- Středověk (jinak) trvá
- Ta-meri
- Talking Economics
- Technicky vzato
- The Business Wave
- UPCE On Air
- UTButebe
- Podcast Akademie věd
- Vlákna
- Vodakást
- vysvětli: podcast