V čem je přínos pro studenty a v čem tkví unikátnost projektu za více než 400 milionů korun? A co všechno najdeme v útrobách pavilonu?
Podcast plný života: Unikátní Potravinářský pavilon jde do provozu!
24. 6. 2022S Davidem Farským, ředitelem nově vzniklého pavilonu Výukového centra zpracování zemědělských produktů Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, který vznikl v areálu České zemědělské univerzity. Jedná se o unikátní projekt nejen v Česku, ale také i střední Evropě. Budova sdružuje 6 potravinářských provozů, ale najdete tu i řemeslný obchůdek.
Zpět do rubriky
Podcast plný života
- Anna na vlnách
- ArcheoPodcast
- Asia Dispatch
- Asie v souvislostech
- CarbonCast
- Balast
- Chci vědět
- CHEmic
- De Facto
- Elektron
- Forum Radio
- Horizont Evropa
- INOVACAST
- Jedničky a nuly
- Medicína srdcem
- Neuron Podcast
- Místo problémů
- Noc vědců
- Ochutnej (Přírodo)vědu
- Open Science Podcast
- Podcast číslo 8
- Podcast ELI Beamlines
- Podcast VŠB-TUO
- Podcast plný života
- Podcast pro soudobé dějiny
- Praha inovační
- Projektor
- Přepište dějiny
- PoKaFI
- Science slam MUNI
- Středověk (jinak) trvá
- Ta-meri
- Talking Economics
- Technicky vzato
- The Business Wave
- UPCE On Air
- UTButebe
- Podcast Akademie věd
- Vlákna
- Vodakást
- vysvětli: podcast