UTButebe: Genetická modifikace rostlin
22. 5. 2023GMO je zkratka, o které slyšel snad už každý z nás. Tipnete si, kolik potravin v českých obchodech nese toto označení? Možná vás překvapí, že ani jedna. Je produkt geneticky modifikovaný pro uživatele nebezpečný? Čeká lidstvo bez transgenních plodin nevyhnutelně hladomor? To si poslechněte v dalším Science Wine, které navazuje na přednášky Fakulty technologické Science Café. Iva s Romanem si ve studiu povídali s Tomášem Moravcem z Ústavu experimentální botaniky Akademie věd České republiky. Pohodlně se usaďte a na zdraví!
Zpět do rubriky
UTButebe
- Anna na vlnách
- ArcheoPodcast
- Asia Dispatch
- Asie v souvislostech
- CarbonCast
- Balast
- Chci vědět
- CHEmic
- De Facto
- Elektron
- Forum Radio
- Horizont Evropa
- INOVACAST
- Jedničky a nuly
- Medicína srdcem
- Neuron Podcast
- Místo problémů
- Noc vědců
- Ochutnej (Přírodo)vědu
- Open Science Podcast
- Podcast číslo 8
- Podcast ELI Beamlines
- Podcast VŠB-TUO
- Podcast plný života
- Podcast pro soudobé dějiny
- Praha inovační
- Projektor
- Přepište dějiny
- PoKaFI
- Science slam MUNI
- Středověk (jinak) trvá
- Ta-meri
- Talking Economics
- Technicky vzato
- The Business Wave
- UPCE On Air
- UTButebe
- Podcast Akademie věd
- Vlákna
- Vodakást
- vysvětli: podcast