Konkrétně si povídáme také o rovnováze mezi udržitelnou a zdravou výživou, o specifiku dovážených surovin nebo o konkrétních tipech, jak například některé potraviny ve svém jídelníčku omezovat.
Udržitelná Karlovka: Dana Kapitulčinová
16. 2. 2024V další epizodě Udržitelné Karlovky se zaměříme na populární téma udržitelného stravování. Společně s Danou Kapitulčinovou z COŽP UK probereme, jak se každý den rozhodnout, co si dát k jídlu a dbát přitom na šetrnost k životnímu prostředí.
Zpět do rubriky
Forum Radio
- Anna na vlnách
- ArcheoPodcast
- Asia Dispatch
- Asie v souvislostech
- CarbonCast
- Balast
- Chci vědět
- CHEmic
- De Facto
- Elektron
- Forum Radio
- Horizont Evropa
- INOVACAST
- Jedničky a nuly
- Medicína srdcem
- Neuron Podcast
- Místo problémů
- Noc vědců
- Ochutnej (Přírodo)vědu
- Open Science Podcast
- Podcast číslo 8
- Podcast ELI Beamlines
- Podcast VŠB-TUO
- Podcast plný života
- Podcast pro soudobé dějiny
- Praha inovační
- Projektor
- Přepište dějiny
- PoKaFI
- Science slam MUNI
- Středověk (jinak) trvá
- Ta-meri
- Talking Economics
- Technicky vzato
- The Business Wave
- UPCE On Air
- UTButebe
- Podcast Akademie věd
- Vlákna
- Vodakást
- vysvětli: podcast